Coolsaet Lieven: ramen met een unieke uitstraling

Bent u op zoek naar ramen die perfect bij uw woning passen? Neem dan contact op met Coolsaet Lieven in Bissegem (Kortrijk). U kunt bij ons terecht voor alle ramen en deuren in hout in allerlei soorten en maten en een grote variatie aan kleuren. Want wij zetten houten vensters en deuren nog zelf in elkaar! Zo weten we zeker dat de kwaliteit en afwerking precies op maat zijn van uw woning.

Dankzij onze deskundige medewerkers en onze moderne werkplaats en machines is Coolsaet Lieven ook het juiste adres voor algemene schrijn- en timmerwerken. Wij verzorgen alle binnen- en buitenschrijnwerk voor u: maken en plaatsen van binnen- en buitendeuren, ramen, keukens, wand- en muurkasten, meubels enz. Daarnaast leveren wij ook ramen in pvc en aluminium.

Voor ons zijn nauwkeurigheid, kwaliteit en service het allerbelangrijkste bij ons werk. Al onze producten zijn maatwerk uit de eigen werkplaats en bieden precies wat u nodig hebt. Onze ervaring is een solide garantie voor uw tevredenheid. Aannemer of particulier, het maakt niet uit. Coolsaet Lieven levert u perfect afgewerkte producten. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag meer info over de ramen en schrijnwerken van Coolsaet Lieven!